Gastouderbureau
Happy Kids

Gastouderbureau Happy Kids is uniek in Kampen en wijde omgeving.

Bekijken
Aanmelden

Hoeveel kinderopvangtoeslag krijg ik?

Hoeveel kinderopvangtoeslag u kunt krijgen hangt af van uw (gezamenlijk) toetsingsinkomen. En hoeveel van uw kinderen naar de kinderopvang gaan. 

Let wel op: ouders kunnen per kind voor maximaal 230 uur per maand kinderopvangtoeslag krijgen. Het uurtarief waarover u kinderopvangtoeslag kunt ontvangen is voor 2019 is 6,15 en voor 2020 wordt het tarief €6,27 euro. Wijzigingen dient u altijd zelf en op tijd door te geven via Mijn Toeslagen van de Belastingdienst.Heeft u recht op toeslag dan wordt uw toeslag rond de 20ste van de maand op uw rekening gestort. Uw toeslag ontvangt u vooruit, dus b.v. 20 maart voor de maand april.  Houdt u hier rekening mee als uw kindje stopt met de opvang bij één van onze gastouders. U krijgt van ons de factuur achteraf en de toeslag van de belastingdienst ontvangt u vooraf.

Tegemoetkoming kosten kinderopvang

De overheid betaalt een percentage van de kosten van kinderopvang. De hoogte van deze tegemoetkoming (kinderopvangtoeslag) hangt af van uw inkomen. Hoe lager uw inkomen, hoe hoger de bijdrage. Let op: u kunt per kind voor maximaal 230 uur per maand kinderopvangtoeslag krijgen. Dit is 1 van de wijzigingen per 1 januari 2016. Voor ouders met kinderen zijn er meer veranderingen. download tabel en je kunt een proefbereking maken via.

06-51092463

info@gastouderbureauhappykids.nl

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00uur tot 17.00 uur
(uitgezonderd officiële feestdagen) 

Noordweg 20
8262 BS Kampen
Tel: 06 51092463
info@gastouderbureauhappykids.nl

Stel een vraag

Versturen