Gastouderbureau
Happy Kids

Gastouderbureau Happy Kids is uniek in Kampen en wijde omgeving.

Bekijken
Aanmelden

Gastouderopvang

Gastouderopvang is een professionele vorm van kleinschalige kinderopvang vanuit een gezinssituatie. Een gastouder biedt opvang,tegen vergoeding, in (meestal) het eigen huis aan kinderen in de leeftijd van 6 weken tot 13 jaar. Er worden maximaal zes kinderen opgevangen. De opvang vindt plaats onder leiding van een ervaren leidster met minimaal een MBO kindgerichte opleiding niveau 3.

Bekijken

De doelstelling van ons gastouderbureau is o.a:

ouders en verzorgers een pedagogisch verantwoorde vorm van hoogwaardige kinderopvang bieden.
gastouders de mogelijkheid te bieden een zelfstandig inkomen te verwerven door kinderen van andere ouders/verzorgers te verzorgen en mede op te voeden.
Het intensief begeleiden van onze gastouders, zodat zij liefdevolle en professionele opvang kunnen bieden

Onze visie op ontwikkeling en opvoeding

Het kind dat bij één van onze gastouders in de opvang komt moet zich in een uitnodigende,stimulerende en veilige omgeving geborgen kunnen voelen, dit onder begeleiding van een geschoolde en ervaren vaste verzorger. De gevoelens van eigen identiteit van het kind moet gerespecteerd worden en positief worden benaderd.Het kind moet zich kunnen ontplooien, tijd en ruimte hebben voor activiteiten, dingen ontdekken, materialen aangeboden krijgen en gestimuleerd worden in zijn/haar ontwikkeling in de ruimste zin, samen met andere kinderen.

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00uur tot 17.00 uur
(uitgezonderd officiële feestdagen) 

Noordweg 20
8262 BS Kampen
Tel: 06 51092463
info@gastouderbureauhappykids.nl

Stel een vraag

Versturen