Gastouderbureau
Happy Kids

Gastouderbureau Happy Kids is uniek in Kampen en wijde omgeving.

Bekijken
Aanmelden

Gastouderopvang Eigenwijs is een kleinschalige en liefdevolle kinderopvang in Biddinghuizen.

De gastouder is een gediplomeerde en professioneel ervaren kinderopvang leidster die in eigen huis opvang en verzorging aanbied voor kinderen van 10 weken tot 4 jaar.

  • Persoonlijke aandacht
  • Positieve respectvolle benadering
  • Duidelijkheid in regels en structuur
  • Zelf op ontdekking
  • Genieten van de natuur
  • Spelenderwijs leren
Bekijken

Mijn naam is Madeleine en woon samen met mijn man Frans en onze dochter Rosalinde van 3 jaar in Biddinghuizen. Al van jongs af aan paste ik met veel plezier op kinderen. Ik heb de opleiding spw3 kinderopvang behaald met stages bij diverse kinderopvang. Voor mij werd tijdens de stages bevestigd dat ik het liefst met baby’s en jonge kinderen wilde gaan werken. Vanuit 10 jaar ervaring met het werken bij kinderdagverblijven, vind ik dat er meer persoonlijke aandacht gegeven kan worden in een kleinschalige kinderopvang en ben als gastouder opgestart vanuit mijn eigen huis. Per april 2014 ben ik een geregistreerd gastouder in het landelijke register kinderopvang met de kwaliteitseisen van de GGD en het gastouderbureau.

Wij wonen in een ruime 2onder1kap woning met een afgesloten achtertuin. Onze woning staat in een kinderrijke doodlopende straat in wijk de baan, nabij het Noaberpark. Er is binnen en buiten onze woning veel speelruimte en speelkeuze voor de kinderen om te doen en te beleven, zowel voor een baby, dreumes als peuter.
Boven zijn er slaapkamers met officiële kinderopvang stapelledikanten aanwezig, zodat de kinderen rustig kunnen slapen wanneer zij daar behoefte aan hebben. Ook zijn er alle benodigdheden zoals een box en kinderstoelen.
De combinatie van kinderen, dieren en natuur is iets waar ik mij prettig bij voel. En dat is ook te zien in de activiteiten die ik de kinderen aanbied; zoals bijvoorbeeld naar speeltuinen, het bos en de kinderboerderij. Daarnaast ook de bibliotheek, knutselen, puzzelen en nog veel meer keuzemogelijkheden om ervoor te zorgen dat alle ontwikkelingsgebieden spelenderwijs gestimuleerd kunnen worden.

Bij Gastouderopvang Eigenwijs krijgt ieder kind veel persoonlijke aandacht van een vaste gastouder en tijdens het spelen de ruimte om te onderzoeken en ontdekken waardoor het kind zich in een vertrouwde omgeving en op eigen tempo kan ontwikkelen.

Er zijn veel mogelijkheden en Gastouderopvang Eigenwijs is ook nog eens een voordelige kinderopvang ten opzichte van andere!

Mocht u vragen hebben of wilt u komen kijken, dan hoor ik dat graag

06-51092463

info@gastouderbureauhappykids.nl

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00uur tot 17.00 uur
(uitgezonderd officiële feestdagen) 

Noordweg 20
8262 BS Kampen
Tel: 06 51092463
info@gastouderbureauhappykids.nl

Stel een vraag

Versturen