Gastouderbureau
Happy Kids

Gastouderbureau Happy Kids is uniek in Kampen en wijde omgeving.

Bekijken
Aanmelden

Algehele leiding van gastouderbureau Happy Kids

Deanne Kuipers

ln 2005 ben ik gestart met het gastouderbureau, eerst samen met een vennoot, maar sinds juni 2013 ben ik verder gegaan als eenmanszaak.

 Ik ben het gastouderbureau destijds gestart uit onvrede. Ik hoorde in mijn directe omgeving van gastouders dat zij ontevreden waren over de verdeling van het uurtarief bij andere gastouderbureaus.Een groot percentage van het uurtarief, betaald door de vraagouders, werd weggesluisd naar het gastouderbureau,voor bemiddelings- of administratiekosten o.i.d. De gastouder kreeg in mijn ogen een te klein percentage voor al haar liefdevolle werk.. Vervolgens ben ik me er in gaan verdiepen en een half jaar later wist ik het zeker, dit moet anders kunnen. Veel betalen voor goede opvang is niet nodig. Een aantal maanden later was gastouderbureau Happy Kids een feit. 

Gastouderbureau Happy Kids bestaat nu ruim 10 jaar

Gemiddeld hebben we zo'n 12 gastoudergezinnen en ongeveer 80 kinderen. Belangrijkste vraag bij de selectie van de gastoudergezinnen is voor mij altijd of ik mijn eigen kind met een gerust hart achter zou laten. Als ik daar ook maar de geringste twijfel bij heb, gaat het feest niet door. Ook moet er wederzijds een goed gevoel en een bepaalde klik zijn. Met de loop der jaren krijg je steeds meer ervaring in het selecteren en dat werpt zijn vruchten af'' Verder vind ik het erg belangrijk dat het gastouderbureau niet te groot is. Door de kleinschaligheid kan ik intensieve en goede contacten onderhouden met mijn gastouders, wat de opvang alleen maar ten goede komt. Ook de gastouders onderling hebben regelmatig contact om zo het idee van 'collega's 'te hebben.

06-51092463

info@gastouderbureauhappykids.nl

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00uur tot 17.00 uur
(uitgezonderd officiële feestdagen) 

Noordweg 20
8262 BS Kampen
Tel: 06 51092463
info@gastouderbureauhappykids.nl

Stel een vraag

Versturen