Gastouderbureau
Happy Kids

Gastouderbureau Happy Kids is uniek in Kampen en wijde omgeving.

Bekijken
Aanmelden

Vraagouders

Professionele zorg

Als ouder bent u natuurlijk op zoek naar de beste opvang voor uw kindje. Ons gastouderbureau doet er alles aan om dat te verwezelijken. Wij bieden professionele, liefdevolle opvang.

Professioneel, omdat al onze gastouder hoger gediplomeerd zijn dan dat de overheid via de Wet kinderopvang vereist.Dit vinden wij erg belangrijk, omdat we werken met het meest kostbaarste bezit van iemand anders nl. uw kinderen.Verder zijn al onze gastouders in het bezit van een EHBO diploma van het Oranje Kruis en beschikken zij en hun volwassen huisgenoten over een Verklaring Omtrent Gedrag.

Onze gastouders zijn ervaren in het opvangen en begeleiden van kinderen en doen dit op een liefdevolle manier    

Opvanglocatie

Alle opvanglocaties zijn door een medewerker van de GGD gecontroleerd en goed bevonden. Daarnaast worden de locaties ieder jaar gecontroleerd op veiligheid en hygiëne door een medewerker van het gastouderbureau.

Wij hebben op het moment gastouders in Kampen (centrum,MiddenWetering,Hagenbroek,Omgeving Penningkruid,de Maten) ,Genemuiden,Zwolle (Stadshagen,Zwolle Zuid) ,Hattem en Biddinghuizen
Bij de zoektocht naar een geschikte plek voor uw kindje, maken we altijd eerst een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met de gastouder, mocht er een 'klik' zijn dan wordt er een officieel intakegesprek gepland en kunnen verdere afspraken gemaakt worden.

Aanmelden

06-51092463

info@gastouderbureauhappykids.nl

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00uur tot 17.00 uur
(uitgezonderd officiële feestdagen) 

Noordweg 20
8262 BS Kampen
Tel: 06 51092463
info@gastouderbureauhappykids.nl

Stel een vraag

Versturen