Gastouderbureau
Happy Kids

Gastouderbureau Happy Kids is uniek in Kampen en wijde omgeving.

Bekijken
Aanmelden

`t Hummeltjeshuus

Beste Ouders en verzorgers,
Mijn naam is Liane meerman ik ben 38 jaar en woon in de wijk stadshagen met Berry en onze 2 dochters van 12 en 7 jaar oud. We wonen in de wijk de hagen en hebben aan huis een kleine kinderopvang die genoeg plaats biedt voor 5 kinderen. Ook om het huis is voldoende ruimte en er zijn ook 2 slaapkamertjes aanwezig waar uw kind een eigen slaap/rustplek krijgt.
Ik ben nu alweer 5 Jaar werkzaam als gastouder met heel veel plezier. Voor die tijd heb ik 10 jaar gewerkt in het speciaal-onderwijs waar ik de nodige ervaringen heb opgedaan. Ik vind het nog steeds erg leuk om kinderen iets te leren en ben dus ook veel bezig met de ontwikkeling van de kinderen.
Ik probeer zo veel mogelijk met een vast dagritme te werken zodat ik de kinderen zoveel mogelijk kan aanbieden en de tijd goed kan indelen. Natuurlijk probeer ik zo veel mogelijk met iedereen rekening te houden en ben ik erg flexibel. We gaan als het weer het toe laat ook dagelijk naar buiten bv naar de kinderboerderij of de speeltuin.
Ik bied de kinderen een veilige plek waar ze zich goed kunnen thuis voelen en daardoor optimaal kunnen ontwikkelen. Doordat ik erg intensief met de kinderen samen werk ontstaat er al snel een vertrouwensband.
Wat goed is voor het welzijn van uw kind.
Ik kan natuurlijk nog heel veel over mij zelf vertelen en over hoe ik werk en wat de mogelijkheden zijn.
Maar dit doe ik zelf graag liever in een persoonlijk gesprek met u zodat u ook zelf mijn werkomgeving en mij als persooon kan leren kennen en vanuit daar een eventuele keuze voor mij en mijn opvang kan maken.
Het spreekt natuurlijk van zelf dat ik al mijn papieren heb en dat ik aangesloten ben bij gastouderbureau Happy Kids
zodat u als ouder recht heeft op kinderopvangtoeslag.
Vriendelijke groet Liane meerman
038- 2300311

06-51092463

info@gastouderbureauhappykids.nl

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00uur tot 17.00 uur
(uitgezonderd officiële feestdagen) 

Noordweg 20
8262 BS Kampen
Tel: 06 51092463
info@gastouderbureauhappykids.nl

Stel een vraag

Versturen