Gastouderbureau
Happy Kids

Gastouderbureau Happy Kids is uniek in Kampen en wijde omgeving.

Bekijken
Aanmelden

Kids en Care kinderopvang

Ik ben Inez Kleijn en woon in Kampen. Sinds de oprichting van gastouderbureau Happy Kids ben ik via dit bureau werkzaam als zelfstandig gastouder.

Ik heb de HBO-Jeugdwelzijnswerk gedaan, daarna  9 jaar werkzaam geweest in een kinderdagverblijf als leidster en coördinator. Daar ben ik mee gestopt toen onze dochter geboren werd . Toen zij 3 jaar werd ben ik begonnen te werken als gastouder, waarvan de laatste tijd via gastouderbureau Happy Kids. Inmiddels doe ik dit werk al 14 jaar en nog steeds met heel erg veel plezier.

Bekijken

Als je tijdelijk de zorg van jouw kind aan mij overlaat vind ik het belangrijk dat de kinderen met erg veel plezier bij mij komen. Om de kinderen houvast en duidelijkheid te geven werk ik met een vaste dagindeling en duidelijke regels. Elke dag gaan we met de grote kar naar buiten; naar de dieren, de speeltuin of gewoon in de tuin spelen als het lekker weer is. Samen eten we fruit en brood, we zingen als afsluiting van de maaltijd, we spelen gezellig samen of alleen ( speelgoed is volop aanwezig en afgestemd op de verschillende leeftijden), knutselen doen de meeste kinderen ook erg graag en verder probeer ik zoveel mogelijk in te springen op wat de kinderen vragen of dingen die er gebeuren. De gebeurtenissen van de dag houd ik voor ieder kind bij in een schriftje dat mee naar huis gaat zodat de ouder er zelf ook iets in kan schrijven.

Er kunnen maximaal 6 kinderen opgevangen worden. De kinderen spelen gewoon in onze woonkamer, die is aangepast aan kinderopvang, zowel wat betreft de inrichting als de veiligheid. Boven hebben wij 3 slaapkamertjes speciaal voor de kinderen met ieder 2 bedjes. Als kinderen liever alleen slapen kan dat ook; dan zet ik een apart campingbedje op één van onze slaapkamers. Onze tuin is voorzien van een zandbak, glijbaan en natuurlijk fietsjes, karretjes en dergelijke.
Voor meer informatie kunt u ook een kijkje nemen op mijn website

Bekijken

06-51092463

info@gastouderbureauhappykids.nl

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00uur tot 17.00 uur
(uitgezonderd officiële feestdagen) 

Noordweg 20
8262 BS Kampen
Tel: 06 51092463
info@gastouderbureauhappykids.nl

Stel een vraag

Versturen