Gastouderbureau
Happy Kids

Gastouderbureau Happy Kids is uniek in Kampen en wijde omgeving.

Bekijken
Aanmelden

Mijn naam is Anyta Kanis, 46 jaar, getrouwd en moeder van 3 kinderen. In de leeftijd van 22, 20 en 17 jaar. Wij wonen in Hagenbroek in Kampen.

Ik ben al ruim 12 jaar werkzaam als gastouder in Kampen. Hiervoor ben ik werkzaam geweest als kraamverzorgster en leidster op een peuterspeelzaal. Wij hebben een kleine zwarte hond (shih tzu), vissen, parkiet en een konijn. Ik bied u kleinschalige en professionele opvang in huiselijke sfeer. Zodat alle kinderen de aandacht krijgen die ze verdienen. Ik ga iedere dag even met de kinderen naar buiten. Even de eendjes voeren of naar de kinderboerderij. Ook zijn er veel speeltuinen in de buurt die wij ook regelmatig met een bezoekje vereren. Als ik er niet met ze op uit ga, kunnen de kinderen altijd fijn in de achtertuin spelen met de fietsjes, loopauto’s , schommels of op de trampoline. Ook binnen is er genoeg om mee te spelen. Ik vind ik het erg leuk om met de kinderen te kleuren, te tekenen of te verven. Voorlezen is een fijn rustmoment op de dag. Lekker allemaal op de bank luisteren naar de verhalen en kijken naar de plaatjes. Ik bied de kinderen een veilige, huiselijke en kindvriendelijke omgeving, waarin ze zich goed kunnen ontwikkelen en groeien. Het is prachtig om te zien hoeveel een kind kan leren en hoe zij/hij zich ontwikkelt. Als gastouder voldoe ik aan alle nieuwe eisen van de Wet Kinderopvang. Ik ben in het bezit van de daarvoor gestelde diploma’s. Ik sta bij de gemeente Kampen geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang . Hierdoor kunt u als ouder aanspraak maken op Kinderopvangtoeslag.

Ik bied flexibele opvang aan kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 4 jaar. Van maandag tot en met vrijdag van ‘s morgens 06.30 uur tot 18.30 uur ’s avonds. Andere opvangtijden zijn altijd in overleg mogelijk. Wilt u meer informatie dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.
Dr. Kolfflaan 105  8264 CB Kampen tel.nr. 038-3319989 
Landelijk Registratienummer: 108506575

06-51092463

info@gastouderbureauhappykids.nl

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00uur tot 17.00 uur
(uitgezonderd officiële feestdagen) 

Noordweg 20
8262 BS Kampen
Tel: 06 51092463
info@gastouderbureauhappykids.nl

Stel een vraag

Versturen